Over 123kadotips - ontdek het verhaal

Over 123kadotips - ontdek het verhaal

Ontmoet het 123Kadotips team

Over 123kadotips - ontmoet het team

Stanley met een papegaai op zijn schouder

Kado specialist guy

Stanley

Zie je die vrolijke jongen  op de foto? Dat ben ik – Stan(ley) en dagelijks ben ik bezig om de meest populaire en originele kadotips voor onze klanten te vinden. Daarbij vind ik het onwijs gaaf om ideeën op te doen die de ontvanger van het kado écht kan verrassen. Neem bijvoorbeeld de robot stofzuiger, een handig en cool kado waar bijna niemand aan denkt. Het geeft mij dan ook een enorme kick als ik zie dat mensen het product kopen en een paar dagen later een super enthousiaste beoordeling over geven. De gedachte om andere mensen een geluksmoment te bezorgen geeft mij de motivatie om elke dag de meest epische kado’s te bedenken.

Shop experience dude

Rob

Leuk dat je dit leest, mijn naam is Rob, de “beauty and the brains” achter de schermen van 123kadotips. Dagelijks ben ik bezig om onze klanten een visueel aantrekkelijke online experience te bieden, waarbij je gemakkelijk de meest geschikte kadotips kan vinden. Mijn favoriete kado voor hem is de Nintendo switch, deze console is geschikt voor alle leeftijden en daarnaast is het gewoon awesome om je vrienden bijvoorbeeld voor een spelletje Mario Kart uit te dagen. Een leuk kado voor haar vind ik de Dani horloge en armband geschenkset, waarmee je elke vrouw gelukkig maakt. Kortom; ervaar het gemak van de “zoek een kado” functie zelf en laat je inspireren.

Voorbeeld-foto-

Kado specialist guy

Stanley

Zie je die vrolijke jongen  op de foto? Dat ben ik – Stan(ley) en dagelijks ben ik bezig om de meest populaire en originele kadotips voor onze klanten te vinden. Daarbij vind ik het onwijs gaaf om ideeën op te doen die de ontvanger van het kado écht kan verrassen. Neem bijvoorbeeld de robot stofzuiger, een handig en cool kado waar bijna niemand aan denkt.

Rob

Shop experience dude

Rob

Leuk dat je dit leest, mijn naam is Rob, de “beauty and the brains” achter de schermen van 123kadotips. Dagelijks ben ik bezig om onze klanten een visueel aantrekkelijke online experience te bieden, waarbij je gemakkelijk de meest geschikte kadotips kan vinden. Mijn favoriete kado voor hem is de Nintendo switch en een leuk kado voor haar vind ik de Dani horloge en armband geschenkset.

123kadotips-over-ons-kadotips-just-for-you
123kadotips-over-ons-kadotips-just-for-you
123kadotips-gedreven-door-passie
123kadotips-gedreven-door-passie